Search

Svexa-artikel i Idrott & Kunskap

I denna artikel i Idrott & Kunskap diskuterar Mikael, Euan, Filip, Daryl och Darren från Svexa-teamet hur de senaste framstegen inom exercise analytics kommer att göra det möjligt för tränare, lag och idrottare att ta sin träning till en verkligt individualiserad nivå för första gången.

 

Sedan urminnes tider har det varit känt att olika träningsupplägg fungerar bättre för vissa idrottare än för andra. Med modern datainsamling och analytiska tekniker kan vi integrera mätvärden från träning, prestation och resultat, samt subjektiva och biologiska markörer så att de från en sammantagen bild kan ge rekommendationer anpassade till den specifika individen. Detta gör att idrottarna inte bara kan träna, återhämta sig mer effektivt och prestera bättre, utan även undvika skador och sjukdomar.


Artikeln belyser att många professionella team samlar in så mycket mätvärden att de lider av en ”data-tsunami”, och hur Svexa genom den senaste vetenskapen och analytiska metoder, inklusive AI och djupinlärning, kan optimera datainsamling och analys för att minimera skador och förbättra prestationen.

  

E-post info@svexa.com för att ta reda på hur vi kan hjälpa dina idrottare att prestera bättre.


Läs hela artikeln härContact

USA Office

675 Sharon Park Drive, #145
Menlo Park, California  94025
United States

Sweden Office

Wallingatan 12 bv

111 60 Stockholm

Sweden

Sign up to hear the latest SVEXA news

Poland Office

Zabłockiego 56/13
40-750, Katowice
Poland

Interested in being part of the SVEXA team?
 
We're always looking for great new talent to join us. If that might be you, please send your CV to work@svexa.com

Quick Links

  • LinkedIn Social Icon

© 2019-2020 by SVEXA